Νέα βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Είδαμε τα νέα βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός και βρήκαμε επιλογές για όλα τα γούστα! Όπως περιγράφεται στο newsletter των εκδόσεων:

Στο πρώτο εκδοτικό πρόγραμμα του Μαΐου επιστρέφουν οι δύο μεγάλες κυρίες της ελληνικής λογοτεχνίας.
Η Λένα Μαντά έρχεται να μας ταξιδέψει στο παρελθόν με ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ, μία κοινωνική και αισθηματική περιπέτεια τού σήμερα που φλερτάρει με την αισθαντική δεκαετία του ’50. Η Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη υπογράφει το συγκλονιστικό μυθιστόρημα ΟΛΙΒΙΑ. Ένα βιβλίο που πλημμυρίζει τη λέξη «έρωτας» με φως και καταδεικνύει πως τελικά η αγάπη είναι το μοναδικό αληθινό μας ταξίδι.
Στην κατηγορία της ξένης λογοτεχνίας έρχεται το ευφυές βιβλίο-φαινόμενο και τρίτο πιο επιτυχημένο όλων των εποχών στη Μεγάλη Βρετανία, Η ΛΕΣΧΗ ΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ του Ρίτσαρντ Όσμαν, σε μετάφραση Αύγουστου Κορτώ.

Τέλος, με ένα βιβλίο γενικών γνώσεων με τίτλο ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ η Ιζαμπέλ Αλιέντε μάς προσκαλεί να τη συνοδεύσουμε σε ένα προσωπικό ταξίδι, στο οποίο εξετάζει τόσο τη γυναικεία συνθήκη, όπως εκείνη τη βίωσε, όσο και τη σχέση της ίδιας με το φεμινιστικό κίνημα.

Στο παιδικό εκδοτικό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι δύο νέοι τίτλοι στη σειρά Η ΦΡΟΥΤΟΠΑΡΕΑ: ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; από τη Ράνια Μπουμπουρή, που καθησυχάζει τα μικρά παιδιά, απαλύνοντας το άγχος αποχωρισμού, και ΤΑ ΦΥΓΟΠΟΥΛΙΑ, μια πρωτότυπη ιστορία για την προσφυγιά από τη Φανή Κεχαγιά.
Τέλος, ξεχωρίζουν οι τρεις νέοι τίτλοι με τους αγαπημένους μας ήρωες LEGO που περιέχουν συναρπαστικές ιστορίες, απίθανες δραστηριότητες και συλλεκτικές μίνι φιγούρες. Και η διασκέδαση δε σταματά ποτέ!

Καλές αναγνώσεις σε όλες και όλους!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s