Στις πηγές Κρύας στη Λιβαδειά

Έχουμε καιρό να κάνουμε κανένα ταξιδάκι… Στο νέο ταξιδιωτικό μας άρθρο επισκεπτόμαστε τις πηγές της Κρύας στη Λιβαδειά, απολαμβάνουμε τη μαγευτική ομορφιά της φύσης, τρώμε τα περίφημα κρέατα της περιοχής, χωρίς να παραλείψουμε και το γλυκάκι μας, σε μια μονοήμερη εκδρομή που τα έχει όλα!

Για την σαββατιάτικη εξόρμησή μας αποφασίσαμε να απομακρυνθούμε λίγο από την Αθήνα. Γιος, νύφη, γιαγιά και ανιψιά σε νέες περιπέτειες! Αυτή τη φορά διαλέξαμε τη Λειβαδιά, ένα ταξιδάκι μιάμισης ώρας από τη βάση μας στην Αθήνα. Μόλις φτάσαμε, αντικρύσαμε μια ωραία επαρχιακή πόλη και τριγυρίσαμε στους δρόμους της με ανηφορική κατεύθυνση. Να σημειώσουμε εδώ πως δεν φοράμε μάσκες μόνο για τις φωτογραφίες του άρθρου.

Ανηφορίζοντας τα πλακόστρωτα δρομάκια φτάσαμε σε ένα μέρος μαγικό, σαν να έχει βγει από ένα παραμύθι… Είχαμε βρει το μυστικό της Λειβαδιάς! Μικροί καταρράκτες, νερόμυλοι και πέτρινα γεφύρια, μαζί με μεγάλους πλάτανους συνέθεταν ένα ονειρικό τοπίο, σαν αυτά όπου συχνάζουν οι νεράιδες. Ήταν οι περίφημες πηγές της Κρύας!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s