Το project2030.gr powered by ΟΝΝΕΔ

Σήμερα, Σάββατο 26 Ιουνίου, διεξήχθη η εναρκτήρια εκδήλωση του project2030.gr Υouth Forum της ΟΝΝΕΔ με την παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως και πολλών άλλων μεταξύ των οποίων της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως και του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη, όπως ενημερωθήκαμε από τη σελίδα του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Pavlos Marinakis.

Από την ιστοσελίδα του μαθαίνουμε τι είναι το project2030.gr της ΟΝΝΕΔ:

Είναι ένα δείγμα του πως όταν έχεις πείσμα, όρεξη, γνώσεις και κυρίως ευκαιρίες μπορείς να εξελιχθείς, να δημιουργήσεις να χτίσεις μέσα και έξω από τη χώρα σου ένα μέλλον που θα είναι καλύτερο και για σένα και για τον κόσμο γύρω σου.

Αυτούς τους ανθρώπους θα γνωρίσουμε στο Project 2030GR και εκείνοι θα μοιραστούν μαζί μας σε πολλές διαφορετικές συζητήσεις τις δικές τους ιστορίες και το πώς κατάφεραν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Οι φιλοδοξίες και οι προσδοκίες της νέας γενιάς κάθε άλλο παρά στάσιμες έμειναν όλη αυτή την περίοδο. Μετά από μια δεκαετή κρίση που στοίχισε στην οικονομία και την παραγωγικότητα των νέων και παρά το προσωρινό πάγωμα που προκάλεσε η πανδημία, οι νέοι βρήκαν το βηματισμό τους και ήρθε η ώρα να διαμορφώσουν τη νέα κανονικότητα, όπως αυτοί την οραματίζονται.

Το project2030.gr αποτελεί ένα δυναμικό οργανισμό, όπου νέοι και νέες θα συναντιούνται μιλώντας για την επαγγελματική τους καθημερινότητα, για όσα θέλουν να πετύχουν, για την έμπνευση και την προσήλωσή τους. Το project2030.gr Youth Forum είναι ένας διαρκής ζωντανός οργανισμός στον οποίο η εμπειρία κάθε νέου θα αποτελεί ένα κομμάτι στη διαμόρφωση της επόμενης μέρας και σε αυτή την εθνική προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει, κανείς δεν μπορεί να μείνει εκτός.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία από καρδιάς στο πρωτοπόρο αυτό πρότζεκτ!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s