Συνέντευξη σε ζωντανή μετάδοση με την κ. Μαρία Καλπουζάνη

Όταν η κ. Μαρία Καλπουζάνη μας κάλεσε στο σπίτι της για να γυρίσουμε το τελευταίο επεισόδιο της υπέροχης εκπομπής της στο μεγάλο περιφερειακό κανάλι Αχελώος TV, χαρήκαμε πολύ! Πρόκειται για την εκπομπή Δύναμη Ζωής που προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 22.00. Αν δεν εκπέμπει το Αχελώος TV στο μέρος που βρίσκεστε, μπορείτε να δείτε τα προγράμματα του καναλιού σε live streaming εδώ.

Μας υποδέχτηκε, λοιπόν, η κ. Καλπουζάνη στον προσωπικό της χώρο, μας πρόσφερε καφέ και ξεκινήσαμε μια όμορφη κουβέντα. Επειδή η συνέντευξη θα μεταδιδόταν από το Αχελώος TV στην παρέα μας βρισκόταν και ο σκηνοθέτης κ. Λεωνίδας Δρογκάρης, με τις κάμερες και τα φώτα του. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσοχή και τις οδηγίες που μας έδωσε!

Πριν από το γύρισμα…

Προετοιμάζοντας το γύρισμα…
Ο κ. Λεωνίδας μας δίνει σκηνοθετικές οδηγίες

Στο νέο μας άρθρο, λοιπόν, βρισκόμαστε στο σπίτι της κ. Μαρίας Καλπουζάνη, όπου καταγράφουμε και καταγραφόμαστε μιας και ταυτόχρονα με τη συνέντευξή μας βιντεοσκοπείται και η τελευταία εκπομπή της σεζόν της κ. Καλπουζάνη, Δύναμη Ζωής του Αχελώος TV. Μιλάμε για πολιτική, για οικογένεια, για καριέρα, για ταξίδια, για μαγειρική, για χόμπυ και στο τέλος φτιάχνουμε μαζί με την κ. Καλπουζάνη ένα σπιτικό κέικ βανίλιας με σαντιγί και βερίκοκα.

Διαβάστε την εξαιρετική συνέντευξη στο https://eatdessertfirstgreece.com/2021/07/14/kalpouzani/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s