Στο Οινοποιείο Τρωιάνου στο Περιστέρι

Το Οινοποιείο Τρωιάνου το είχαμε δει πολλές φορές όταν κάναμε βόλτες στο Περιστέρι, αλλά ποτέ δεν είχαμε μπει μέσα. Μέχρι που ο φίλος μας Βασίλης Ζαρείφης μας μίλησε για έναν καταπληκτικό χώρο με κρασιά και προϊόντα ντελικατέσεν, του οποίου τους ιδιοκτήτες είχε γνωρίσει στο κομμωτήριό του Zarifis Coiffure (Δωριέων 2, Περιστέρι, Μετρό Αγ. Αντωνίου). Ο Βασίλης είναι βραβευμένος κομμωτής, εξαιρετικός στη δουλειά του, αλλά είναι και επιλεκτικός και απαιτητικός καταναλωτής. Ήμασταν σίγουροι πως αυτό που μας πρότεινε άξιζε την προσοχή μας!

Έτσι, ένα ζεστό καλοκαιρινό μεσημέρι επισκεφθήκαμε το Οινοποιείο Τρωιάνου (Μεγ.Αλεξάνδρου 51 & Υπερείδου, Περιστέρι), παρέα με τον Βασίλη και μιλήσαμε με τους ιδιοκτήτες του, κ. Κώστα Ντέμο και τη σύζυγό του κ. Μαρία Τρωιάνου. Φυσικά, δεν έλειψαν τα κρασιά και οι εκλεκτοί μεζέδες που προσφέρουν στο μαγαζί. Ευχαριστούμε πολύ το ζευγάρι για τη φιλοξενία και τις θεσπέσιες γεύσεις που δοκιμάσαμε, σε ένα ταξίδι γνωριμίας με το καλό κρασί και το καλό φαγητό!

Tο Eat Dessert First Greece σε νέες γευστικές περιπέτειες!

Στο νέο μας άρθρο, λοιπόν, επισκεπτόμαστε το Οινοποιείο Τρωιάνου στο Περιστέρι, δοκιμάζουμε καλά κρασιά και καλό φαγητό, μαθαίνουμε τα πάντα για το ποιοτικό κρασί, το καλό τυρί, το αλλαντικό ωρίμανσης και τη μπύρα, και πολλά άλλα, απολαμβάνοντας τη δροσερή, σπιτική ατμόσφαιρα του οινοποιείου παρέα με τους ιδιοκτήτες του κ. Κώστα Ντέμο και κ. Μαρία Τρωιάνου και τον φίλο μας, βραβευμένο κομμωτή, Βασίλη Ζαρείφη.

Μπαίνοντας στο Troianou Wines and Deli
Ακόμα και τα πόμολα είναι φτιαγμένα από μπουκάλια κρασιού, κάτι που μας προδιαθέτει για μια υπέροχη εμπειρία γνωριμίας του κρασιού!
Ο Βασίλης, ο Κώστας, η Μαρία, η Ελίζα και ο Γιώργος… Στην υγειά σας!

Διαβάστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη εδώ:

https://eatdessertfirstgreece.com/2021/07/16/troianou-wines/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s