Χριστουγεννιάτικο Bazaar από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών μας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο bazaar του στη Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών την Τρίτη 07 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 16:00 (εκτός Κυριακής).
 
Μικροί και μεγάλοι μπορούν να κάνουν τις εορταστικές τους αγορές μοιράζοντας χαμόγελα τόσο σε δικά τους πρόσωπα στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και συνάμα προσφέροντας ανακούφιση σε όσους έχουν ανάγκη.
 
Εορταστικές προτάσεις, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, κατασκευές, παραδοσιακά προϊόντα, είδη προσωπικής φροντίδας, είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία είναι μερικά από τα δώρα για μικρούς και μεγάλους για την ενίσχυση και στήριξη των φιλανθρωπικών δράσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ».
 
Αποκτώντας τα είδη του οργανισμού, συμμετέχετε ενεργά στη προσπάθεια που καταβάλλει η «ΑΠΟΣΤΟΛΉ» να συνεχίσει την προσφορά και την διακονία στον συνάνθρωπο για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας ηθικής και υλικής, οπουδήποτε και αν αυτή απαιτείται. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s